Öva till körkortet

I samarbete med Körkortsskolan

Något som många är fullt upptagna med nu särskilt i vår- och sommartider är att ta körkort, även om många vill ta körkortet så fort de fyllt 18 år så tenderar många andra att vilja klara det till sommaren då man vill kunna njuta av bilkörning i härligt väder.

Det är när man fyllt 16 år som man på allvar kan påbörja resan mot att kunna köra bil själv då man får börja övningsköra med ett giltigt körkortstillstånd privat med en godkänd handledare i bilen. Att bli handledare för personbil är kostnadsfritt hos Transportstyrelsen. Vanligt är att en förälder blir handledare, för att bli handledare ska man ha självklart ha körkort med behörighet för fordonet 5 av de senaste 10 åren. Handledaren vara minst 24år. Eleven ska ha körkortstillstånd samt att eleven och handledaren har genomgått instruktionsutbildning tillsammans.

Det teoretiska färdigheterna kan man enkelt och effektivt tillgodogöra sig på nätet via interaktiva kurser som finns hos Körkortsskolan som är Sveriges ledande utbildning för körkort på nätet. De erbjuder sin körkortsutbildning på svenska och flertalet andra språk.

Med hjälp av utbildningsmaterial och teoretiska körkortsfrågor och även interaktiva videolektioner kan man smidigt lära sig all teori som behövs för att klara körkortets teoriprov.

Se till att förbättra dina chanser till att klara uppkörning och teoriprovet med Körkortsskolan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *