Så hittar du en Billig Bilförsäkring

En billig bilförsäkring behöver nödvändigtvis inte betyda en dålig bilförsäkring. Det handlar framförallt om att känna till två saker som sänker försäkringspremien för dig. Här förklarar vi vilka.

Olika försäkringsbolag har olika profil och priser beroende på biltyp

För att hitta så billiga bilförsäkringar som möjligt kan det vara bra att känna till att de olika försäkringsbolagen har väldigt olika priser. Och detta på exakt samma bilmodell och för din ålder, din hemmaadress och ditt kön. Detta gör att det kan skilja tusenlappar per år beroende på vilket försäkringsbolag som du väljer. Det självklara receptet för att inte gå på en nit här är att jämföra några olika försäkringsbolag för dig och din bil innan du bestämmer dig. Detta gör du enkelt på deras hemsidor.

Samla dina försäkringar och få billigare pris

Det är även viktigt att känna till att de allra flesta försäkringsbolag har kombinationserbjudanden för bil- och hemförsäkring. Dvs om du samlar dina försäkringar för bilen och bostaden på ett ställe så kommer du med största säkerhet att kunna få ett bättre totalpris. Kolla därför noggrant innan att det försäkringsbolag som du väljer har detta erbjudande.

Oftast är det så att du bara kan kombinera bil och hemförsäkringen och inga andra försäkringar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *